Despre Bently Nevada

De ce Bently Nevada?

Timp de șase decenii, linia de produse Bently Nevada a susținut cele mai solicitante aplicații în multe industrii, de la petrol și gaze, generarea de energie electrică și piețele industriale. Și chiar dacă vă protejăm și monitorizăm mașinile dvs. cele mai critice, ne străduim în permanență să ne perfecționăm și să îmbunătățim ofertele noastre și să vă ajutăm să reușiți.

Proiectăm și furnizăm soluții pentru toate cerintele dvs. de monitorizare - inclusiv senzori, analizoare portabile, monitoare distribuite și bazate pe rack, software și servicii de asistență - având în vedere următoarele obiective:

  • Disponibilitate crescută și producție
  • Reducerea costurilor de mentenanta
  • Reducerea riscului în termini de siguranță, de mediu, și a opririlor accidentale

Avem statistici impresionante pentru a sprijini experiența noastră extinsă:

  • Peste 240 de brevete internaționale emise, incluzand si peste 150 în SUA
  • Mai mult de 360 de brevete internaționale în curs, incluzand si peste 95 în SUA
  • Peste 100.000 de sisteme de monitorizare instalate la nivel global
  • 10k + sisteme de protecție cu viteze mari instalate la nivel global

 

Cateva informatii pentru fiecare echipament

În plus față de cele mai importante echipamente găsite în instalațiile industriale, există adesea o serie de echipamente „de sprijin” care alcătuiesc echilibrul instalației, cum ar fi: pompe, motoare, suflante, schimbătoare de căldură, ventilatoare și altele. Aceste echipamente pot fi utilizate mai mult sau mai putin, iar impactul lor asupra fluxului de proces poate varia de la moderat la minor. Astfel de masini - la fel ca echipamentele foarte importante (critice) - pot beneficia de monitorizarea condițiilor. Bently Nevada oferă platforme de monitorizare portabile și permanente accesibile și eficiente pentru aceste echipamente conectate la software-ul comun System 1 al Bently Nevada - care oferă beneficii pentru zeci de mii de clienți de pe glob.

 

Justificare financiară

Pentru multe echipamente, defectarea poate însemna o pierdere substanțială sau totală a producției, adesea în valoare de milioane pe zi. Sau poate duce la eliberarea de substanțe periculoase, incendii și chiar explozii - ceea ce duce la un pericol sever pentru siguranță, precum și amenzi pentru încălcarea reglementărilor de mediu.

 

Costurile de mentenanta

Intr-o instalatie, atunci când sunt vazute individual ca echipamente costurile de mentenanta pentru acestea pot părea modeste. Insa, atunci când sunt analizate colectiv pe o instalatie care are zeci, sute sau chiar mii de echipamente, aceste costuri pot fi apreciabile. Reducerea costurilor de mentenenta pentru fiecare echipament prin monitorizarea eficientă a condițiilor - chiar și cu doar 10% - are un impact mare asupra rentabilității instalatiei. Monitorizarea condițiilor este un instrument de planificare care permite o cunoaștere mai eficientă a planificării și gestionării echipamentelor, permițând sa se faca mentenanta înainte de o defecțiune funcțională.