Sisteme de scanare Bently Nevada

Detectorul AnomAlert

Detectorul AnomAlert monitorizeaza continuu motoarele, generatoarele si componente de transmisie a puterii in vederea detectarii defectiunilor electrice si mecanice, comunicand datele de monitorizare a starii in timp real catre software-ul System 1 pentru alarmare si evaluare.

Senzorii si sistemul de detectie testeaza si inregistreaza intotdeauna eventualele defectiuni existente la motoare, generatoare sau la echipamentele din care acestea fac parte. Centrul de control al sistemului va analiza, de asemenea, curentul si tensiunea provenite de la orice masina pentru a monitoriza alimentarea electricain eventualitatea aparitiilor unor probleme.

Detectorul AnomAlert poate detecta pe langa problemele electrice sau majore si probleme legate scurtcircuite, defecte de rulment sau probleme la infasurare . Detectorul AnomAlert va poate ajuta sa va pastrati masina in cele mai bune conditii.

Wireless - Ranger Pro

Ranger Pro R2 abiliteaza managerii si operatorii instalatiilor de generare a energiei electrice, petrol si gaze si a altor instalatii producatoare de energie pentru a optimiza fiabilitatea masinilor cu criticitate scazuta si medie, in vederea reducerii costurilor de mentenanta, reducerii numarului de defectiuni neplanificate ale masinii si cresterii duratei de viata ale masinilor.

Trendmaster Pro

Trendmaster Pro este un sistem inovator de monitorizare a starilor online, care leaga sutele de traductoare montate permanent si punctele de măsurare la o retea de senzori cu un singur cablu. Apoi transmite mai departe datele catre software-ul System 1, o interfata intuitiva care poate urmari, analiza aceste date necesare in programul de mentenanta predictiva, setand alerte pentru orice comportament pe care il puteti prevedea.

vbOnline Pro

vbOnline Pro a fost proiectata pentru a monitoriza starea masinilor cu lagare cu elemente de rostogolire. Sistemul de monitorizare la nivelul intregii instalatii este construit pentru a monitoriza vibratiile printr-un sistem de prelevare pe 12 canale. Ele pot diferentia semnalele de vibratie ca si accelerație, viteza si altele.

Alte caracteristici disponibile sunt doua canale de tahometru, care monitorizeaza faza, senzori laser sau optici TTL, precum si alti senzori de viteza pe baza de impulsuri si a variabilelor in trend prin intermediul software-ului System 1.

Toate sistemele vbOnline Pro sunt complet integrate in software-ul System 1, care poate conecta vbOnline la aproape orice alte sisteme de monitorizare a starilor pe care sunt instalate intr-o companie.