Senzori Bently Nevada

Senzori si traductori de proximitate

Senzorii si traductorii de proximitate se aleg pentru a monitoriza starea si a proteja echipamentele critice necesare intr-un un program de mentenanta proactiva si de diagnosticare a echipamentelor. Portofoliul nostru actual de senzori de proximitate (click) ofera o gama larga de optiuni pentru diverse aplicatii.

Senzori de acceleratie si viteza

Experienta si expertiza noastra dezvoltata de-a lungul deceniilor ofera o selectie de accelerometre si senzori de viteza (click) montati pe carcasa, cu o varietate de modele pentru aplicatii specifice.

Senzori hidro

Cand se doreste sa se stie ce se intampla un generator hidroelectric timpul functionarii, Bently Nevada va ofera senzori hidro (click pe senzori hidro). Acesti senzorii hidro inregistreaza mai multe variabile astfel incat sa se poate intelege mai bine problemele legate de vibratii ale masinii. Odata cu acumularea de date si a intelegerii acestora, creste capacitatea de a diagnostica mai exact o problema si de a reactiona in consecinta, evitand costurile de inactivitate, diagnosticarile gresite, precum si eliminarea inspectiilor care nu sunt necesare.

Senzori de presiune

Senzorii de presiune pot detecta atat presiunea statica cat si cea dinamica, au o durata de viata mare de functionare (peste 50 de milioane de cicluri), pot functiona in medii cu umiditate ridicata. Fot fi utilizati pe hidroturbine, pompe centrifugale, precum si pe cilindrii compresoarelor cu piston. Bently Nevada are trei senzori diferiti de presiune care furnizeaza informatii de functionare pentru o mare varietate de procese si aplicatii specifice de monitorizare a masinilor.