Sisteme de oprire si protectie Bently Nevada

Sistemul de monitorizare a masinilor Seria 3500

Sistemul 3500 este liderul mondial la detectarea si prevenirea deplasarilor masinilor rotative si le protejeaza impotriva deplasarilor care ar putea reduce functionarea corecta a acestora. Conectat la software-ul System 1, acesta ofera continuu informatii de monitorizare a starii intr-un program de mentenanta proactiva.
De ce monitorizare si protectie? Pentru ca in industria de petrol si gaze, auto, aviatica, energetica, precum si in alte industrii exista masini critice care in cazul unor defectiuni ale acestora se pot genera accidente catastrofale.

Aplicatiile in care poate fi utilizat sistemul 3500 sunt: turbine (cu abur, hidraulice, industriale pe gaz, cu gaz aeroderivative), compresoare (cu piston, centrifugale, axiale, cu surub), angrenaje (cutii de viteze, reductoare), turbo-extensoare, pompe (centrifuge, cu piston), motoare electrice, generatoare etc.
Sistemul 3500 este format din module in functie de configuratia necesara.

Monitorul de vibratii 2300

Monitorul de vibratii 2300 ofera monitorizarea continua a starii si protectia masinilor mai putin critice din industriile: petrol si gaze, energie electrica, tratarea apei, celuloza si hartie, fabricatie, minerit, ciment etc. Acest monitor are:
- 2 canale de intrare pentru masurarea seismica sau de proximitate transmisa de la diferite tipuri de accelerometre, senzori de viteza sau de proximitate;
- 1 canal de intrare pentru masurarea turatiei;
- iesiri pentru contactele releului.
Monitorul 2300 este disponibil in doua forme:

Monitorul 1900/65A pentru echipamente de uz general

Monitorul 1900/65A este proiectat pentru a monitoriza continuu si proteja echipamente utilizate in diverse industrii si aplicatii si reprezinta o solutie ideala datorita costului scazut de achizitie al acestuia. Monitorul 1900/65 este potrivit pentru monitorizarea si protejarea ventilatoarelor la coloanele de racire, pompe, suflante, motoare, pulverizatoare, compresoare de aer, compresoare mici cu piston, hidro turbine, centrifuge si alte echipamente.


Monitorul 1900/65A are:
- 4 intrari de traductor si 4 intrari de temperatura;
- 6 iesiri de releu, 4 iesiri de inregistrare de 4-20 mA.

Monitorul ADAPT 3701

Monitorul ADAPT 3701 este proiectat pentru a monitoriza continuu si proteja masinile si aplicatiile specifice si execeleaza la prelucrarea intensiva a semnalui in vederea identificarii din timp a indicatorilor care dau modurile de defectare cu mult inainte de alarma.

Monitorul ADAPT 3701 este disponibil in patru forme: