Sisteme portabile pentru supraveghere Bently Nevada

Sistemul ADRE

Sistemul ADRE gestioneaza o gama larga de sarcini de achizitie a datelor, permitand utilizatorilor sa petreaca mai putin timp pentru achizitia datelor despre masini si mai mult timp interpretand aceste date.

Acest sistem robust de achizitie de date cu mai multe canale combina puterea de procesare rapida a datelor cu usurinta de utilizare pentru diagnosticarea masinilor. Optiunile de vizualizare in sistemul de inregistrare a datelor includ selectia automata a formei de unda pentru spectre, cursoare multiple pentru toate tipurile de spectre si o interpretare grafica cu vectori pentru echilibrare statica cupluri de dezechilibru.

Calculatorul integrat ofera o viteza mai rapida de pornire, cerințe de putere mai mici si o carcasa consolidata pentru o mai buna rezistenta la soc. Sistemul portabil este la fel de util pentru evaluarea starilor utilajelor de pe stand precum si in teren in timp real.

Portabile SCOUT si vbSeries

Instrumentele de analiza de vibratii portabile SCOUT si vbSeries sunt construite dupa standarde profesionale solide, ceea ce face sa fie prima alegere in analiza vibratiilor si colectarea datelor pentru companii de renume din intreaga lume.

Cu un software puternic de monitorizare, gama de instrumente variaza in functie de preturi, permitand utilizatorilor sa selecteze modelul in functie de cerintele lor.

Sustinuta de experienta noastra de peste 50 de ani in industrie, seria SCOUT200 reprezinta urmatoarea generatie de colectoare de date portabile mai inteligente si este compatibila cu software-ul de diagnoza System 1.

Colectorul de date functioneaza in tandem cu aplicatia System 1 Collector care ruleaza pe un smartphone industrial sau o tableta. Utilizatorii pot colecta date despre vibratii, pot realiza fotografii si pot efectua apeluri telefonice, toate pe un singur dispozitiv.